Intressen förändras...

Tider äro förändreliga!!
Allt står inte still och stampar på samma plats hela tiden. Vänner kommer och går. Förhållanden binds och kanske bryts upp. Ifrån att ha varit två älskande i ett förhållande så blir man plötsligt tre ( inte så fort, man har ialla fall haft 9 månader på sig). En till som kommer att sluka den ena personen med hull och hår för några månader framöver. Kvinnan får en " fjällräven" på sin barm och höft. När jag växte upp så skulle ALLA ha en fjällrävens ryggsäck. Inte för att man var natur människa utan för att det var modernt. Idag är det väl Björn Borg och LV väskor som gäller....
Denna lille fjällräv kommer att pocka på uppmärksamhet och behöva omhuldas för en lång tid fram över. Det är ju inte så att man kan köpa en "ny" när man tröttnat på den gamla. Så gör man ju med väskor..Utan man får allt hänga på sig sin gamla fjällis när andra kommer med Björn Borg och kanske till och med med en Gucci, haha.
Och det är så det är! LIVET skall vara i förändring hela tiden.

Med detta vill jag ha sagt att vårat liv oxå  är i förändringens tid. Kanske inte just jag, men den ena dottern.
Hon behöver bli av med sina " gosedjur"!!!!
Finns det någon som kan tänka sig att ta 2 små söta och fina marsvins tjejer?????
Dessa små djur är inte så intressanta längre. Det har kommit in andra två benta " djur" istället. Så det har uppståt en intressekonflikt. Ja, hon är ju 16 så det finns annat man kan lägga ner sin kärlek på!
Och då finns det inte tid kvar. Och jag känner inte att jag vill ta hand om dom. Jag har mina små katter. haha




Här är vi. Cleo och Kira. Vi är snälla. Har aldrig bitit någon. Inte ens om det varit frestande någon gång. Fingrar kan lukta såå gott
Vi är inte sååå krävande. Men vill ha friskt vatten varje dag och hö ( det kan man köpa hos någon bonnslusk eller på Odal)
Vi gillar paprika, morötter, och isbergssallad är våran favomat. På sommaren äter vi ny plockat gräs med klöver, maskrosblad och grodblad. Kraft fodet för marsvin är oxå ett måste. Sedan gillar vi ju oxå om det sticks till oss någon lyx produkt emellanåt...små karameller med honungsmak, hihi( till marsvin, allså). Buren skall oxå hållas ren och torr, annars får vi svamp på fötterna. Men det förstår ni väl! Ni skulle väl aldrig plaska runt i blötmark utan stövlar på, eller? Vi gillar att gömma oss ifrån faror som kan hotar utifrån! Därför vill vi ha små hus i våran bostad. I bostadsområdet vi nu bor i så finns det visst flygande katter som hänger på våran bur. Tur man är inburad... eftersom vi är marsvin så lämnar vi små högar där vi befinner oss. Vi har ingen fines på att dölja våra utgifter...dom ligger ohämat kvar. Men vi gillar inte att springa omkring i det. Så snälla rengör efter oss..
Och Du! du måste klippa naglarna på oss. Vi är tjejer , men vill inte ha för långa klor. Det blir så svårt att gå graciöst då...
Vi tycker om att vara där du är, det är vi vana med. Vi sover i samma rum som " stor matte" I hennes rum är det aldrig tyst. Vi klarar lätt musik på " lagom hög volyn" och mobiler som ständigt väcker en..
Och du! Du får oss gratis med alla tillbehör. Bostaden medföljer oss och lite mera grejer. Tjejer flyttar ju inte med liten packning.......


Någon som känner att dom har intresse och plats till dessa små prinsessor????
/ Kram Suss

Kommentarer
Postat av: tobbs

hejsan, driver en personlig/modeblogg vore trevligt om du kikade in och kanske läste lite, ;)

2011-01-16 @ 15:19:47
URL: http://tobbs.se
Postat av: jess

sånna där bilder får du inte lägga ut , jag vill ju ha allt som är litet och hårigt!!

2011-01-16 @ 20:21:05
URL: http://theshedevil.blogg.se/
Postat av: Maria

Mysiga djur men tyvärr...vi har 4 kaniner det räcker!

Kram

2011-01-16 @ 21:47:36
URL: http://mariagladsax.blogg.se/
Postat av: jess

haha jaaa precis så känner jag!!

2011-01-18 @ 13:17:43
URL: http://theshedevil.blogg.se/
Postat av: Jonnie

haha ja han gillar lite spänning här i livet precis som jag haha :) men gud va söta de va då

2011-01-18 @ 18:42:16
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Annika

Hej på dej.tack för de fina kommetarerna de värmde :) Glad att de verkar funka att kommentera nu..Saknade dej..

Bactus jävlas fortfarande :(. Nu har käftis röngtat varenda tand. han börjar se smått sur ut. tydligen är käkmuskeln inflamerad. Men nu har min kära naprapat gått lös och det visade sej var en låsning under örat .. får se om det kan var det som spökar. mina tänder o jag är en hel följetong haha. hade samma problem för 10 år sej oc hvill inte uppleva skiten igen..

Hur mår dina små sötnosar+??? såg på bilder att de vuxit och blivit stila herrar :). du ska inte visa fyrbenta lurviga saker för mej haha. de där små tjejerna är ljuvliga..

Hoppas allt är bra med dej.. Kram och vi hörs / a


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0