Halvtid...

Tar mig en paus i mina advents bestyr. Men jag hann inte klart igår. Det tar lite tid när man skall tvätta fönster, byta gardiner och dessutom stryka dom. så nu har jag tv-rummet kvar. Där finns det fyra fönster + alltan dörren. Nu sitter det fint med kaffe och lussekatt, haha.
Dessutom så går Alex och jag och väntar på " kusin Sara" som han säger. Dom brukar alltid komma på för- middagen tidigt, men har inte ännu inte dykt upp. Kanske telefonen är trasigt...:):)
Man vill ju lixsom inte ställa sig till att göra en massa saker, om man vet att folk skall komma. Det ser otrevligt ut tycker jag.
Det snöar fortfarande ute. Det har blivit lite skottande dessa dagar. Jag var ute kl 7 imorse och " plöjde" runt i snön. Det syns inte nu skall ni veta. Idag är det den 25:e allaså om en månad är det JULDAGEN. Julaftonen har varit, bu, bu. Gillar julen. Är som ett litet barn när julafton är över. Oj! då är det ett år till nästa. Känner saknad att det ligger så långt bort. Jag gillar allt runt julen. Att affärerna börjar att spela julmusik och pynta i oktober gör mig inget. Att fixa och dona hemma är oxå kul. MEN ett problem kommer våran gran att bli. Eftersom vi har 2 " flygande läderlappar" ( kattungarna). Herr L säger att vi får binda fast granen i taket. För att den inte skall välta, och kulorna gå sönder. Dom äldsta kulorna får väl ligga kvar i sina kartonger denna julen. Det är kulor som min mormor hade uppe i sin gran. Mormor dog annandagjul 1979. Den julen var inte rolig. Eftersom vi bodde närmast så samlade sig barn o släkt hos oss. Det var många tårar som trillade ner för kinderna den storhelgen...
Men tiden går och minnena förbleknar.......Men inte känslan man hade då..
Nu är fika pausen slut. Nu skall jag få" ändan ur vagnen" och uträtta stordåd, haha

/ Kram Suss

Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha ja inte vet ja, antar att de tror att man e helt blåst haha

2010-11-25 @ 12:33:07
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

nje ska upp till Hylte en runda nu, och sen e de jobba inatt igen :) du då?

2010-11-25 @ 12:50:45
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

ja här snöar det inte nu, men har hållit på hela natten :) och 4 minusgrader usch va hemskt :) men mysigt om man hade sluppit gå ut :)

2010-11-25 @ 13:03:33
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Ammi

Tjaah :) haft en bra start på dagen eller? :)

2010-11-25 @ 14:23:35
URL: http://amiofsweden.blogg.se/
Postat av: Daniel

Man brukar ju oftast komma ihåg minnen och de nära som gått bort juletider. men som du skrev, minnen bleknar,men känslan består.

kram

2010-11-25 @ 15:18:24
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Ammi

de va bra till ja blev avstängd!!! ;o

2010-11-25 @ 17:12:15
URL: http://amiofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0