Söndag 27 Juni

Det blev inget Olstorp igår!
Vi var hemma! Den rätta " feelingen" infann sig inte.
Detta var synd, för annars hade jag träffat Ulrika ( en som läser min blogg), och det hade varit jätte trevligt! Hoppas vi träffas en annan gång!

Har lite annat att tänka på just nu!
I fredags ringde specialisten på tand rötter ifrån Göteborg. Hon hade en tid till mig nu imorgon, måndag. Så detta med tandläkar oron skakar just nu mitt inre. Det har blivit ganska mycket med tänderna nu på senare tid.OCH DET ÄR INTE ROLIGT ALLS!.
Nu tillkommer det ju även långa resor för att ta sig till tandis. Det är inte som att bara åka till HG istan ( 10 min). Nehe, nu är det Borås ( 40 min) och Göteborg ( 1 timme). Sedan får man plussa på tiden för att ta sig till stället, och inte faan hittar vi i Götet bland dom blå/vita. GPS har vi inte ( inte ens i telefonen). Det finns i barnens telefoner och Iphon, men då måste man lära sig detta ( och vem har tid till det)? Trafiken i Göteborg är ju lite annorlunda än mot Ulricehamn. Vi har 3 rondeller o  inget stopp ljus haha. Där nere kommer det att krävas ögon framåt och ögon i nacken, haha. TÄNK OM MORGONDAGEN KUNDE VARA ÖVER!!!!.......


Ja, på något sätt skall man väl över leva detta oxå! Länge leve den männskliga segheten. Man är väl en viking?????? ( en ynklig sådann just nu...).
Igår när jag duschade lill killen, så såg jag några konstiga prickar! Frågade om han blivit biten av knott?? ingen som visste något. Idag fick jag svar! Han har VATTENKOPPER!!! Han har många och fler kommer det säker att bli. Stackars kille! Men det är bra att ha barn sjukdomar när man är liten. Dessutom så är dagens barn vaccinerade mot många. Har man inte haft det som barn eller inte tillräckligt mycket så att man har bildat ett anti skydd. Då är risken stor att man kan få " BÄLTROS".  Och detta är inte roligt, det kan bli väl så plågsamt. Vi får hoppas vi klarar oss.


Nu skall jag hoppa ut i blomlanden igen. Solen skiner, men det blåser allt lite kallt........
Vi hörs senare under dagen!

Puss och kram på ER! / Suss

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!

Det kommer att gå bra hos tandis!!

Själv älskar jag Göteborg.

Kramar Mia

2010-06-27 @ 18:56:56
Postat av: Susanne

Svar Mia

Tack för att du tror på mig! Du skulle vara med som vår mänskliga GPS. Hitta blir nog svårare än besöket, haha/ Kram Suss

2010-06-27 @ 21:24:36
URL: http://sussifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0