Bröllop med förhinder.....

Lovade ju att berätta lite saker som hänt:
I lördags var det ju det stora bröllopet som ALLA talat om, och som det spekulerats så mycket om.
På jobbet skulle även vi fira detta tillsammans med våra "vårdtagare". Vi skulle se på TV:n och duka fint och äta tårta på em innan vigslen.
DÖM AV VÅRAN FÖRVÅNING NÄR VI SER ATT TV:N ÄR BORTA!!!!!
Tv:n är ner häcktad ifrån sitt upphäng på väggen. Kvar finns bara rälsen. VEM har tagit den, terrorister, anti kungen anhängare, ja vem.
Personalen står som Ufon. Nu är goda råd dyra! Vi måste fixa en Tv:e.
Vi fick ringa chefen ( som typ trodde detta var ett skämt), vem skämtar om en sådann viktig händelse???
Sedan gjorde vi en polis anmälan, men inte gjorde detta att vi fick någon TV NU!!!
Det blev till att ringa stans lokala Tv:e handlare. Tala om hur det låg till, och att dom gamla satt och tittade på en tom vägg. Det finns faktiskt folk som inte äger en tv.
Chefen ringde kl 10:o när dom öppnade. Kl 10:10 stod dom utanför med en jätte fin LG , 42tum platt TV. Gulle dom!!! Killen instalerade även den, och vips så hade vi bild, HURRA. Vi fick låna denna tills vidare. Men dom kunde lika gärna ha lånat ut en "tjock Tv" till oss. Så visst var dom snälla. Det är vid dessa lägen det är bra att bo i en liten stad. Priset för tv:n är 10 000:-, och det är en super bra bild och ljud.
 Tack! RADIOCENTRALEN med personal!
Nu kunde firadet ta sin början!


Denna bågen gjorde en tjej som gått florist utbildning. Den var jätte fin. Det var olika köv sorter i bundna. Jag fixade blomdekorationen i mitten. Vi satte i en gul rosett och en bild på brudparet. Där ni ser folie pappret satt den stulna gamla TV:n. Fast det kanske var lika bra, haha Eftersom vi fick låna denna fina apparat istället. Som gav oss en ännu större bild än vad vi hade på den gamla.


Detta var en bild tagen innan kaffet skulle börja. jag har dukat med blått, gult, och vitt. Mörk blå servetter fungerar bra som dukar. På kaffe servetterna är det svenska flaggan, och så skall det vara flaggor ( man är så glad att vara svensk just idag....)


Här har vi börjat servera kaffet o tårtan. Det kommer hela tiden mera folk. Vi får sätta upp ett bord till. Kommer tårtorna att räcka???? Det är alltid lite osäkert om allt skall räcka när man skrivit i månadsbladet att företaget bjuder på tårta o kaffe. Gratis är ju gott, haha. Till slut blir det ca 32-35 kaffe gäster.


Detta är våra bröllops tårtor. Visst är dom fina. Inger bakade dessa, en annan  lade ihop dom och våran Klara gjorde dom så här fina. Det är hallon fyllning, ett lager choklad mousse med bitar i. Runt detta vit marsipan, spritsad grädde och kronan på verket, ringlad choklad runt. Vi hade lite svårt att få ihop till färska smultron, så det fick gå lika bra med hallon, haha.
Såg ni förresten Gunhter´s tårta i Tv:n?? Vill bara göra er uppmärsamma på att han är VÅRAN lokala " Mjölnisse". Han har ett bageri o café här i stan ( han bor här oxå) Det är inte vem som helst som får leverera tårta till kunga huset, det ni!!!!


Här får tjejerna springa rejält. Alla vill ju helst ha tårta och kaffe först, haha. Vänta är ju inte riktigt roligt. Gamla är som barn, ganska egen kära!


Denna lilla myshörna  hade jag fixat till innan under veckan. Jag får nog säga att jag är tycker att det är bra att vi har ett " Kunga hus". Skulle det vara röstning för eller emot, så skulle jag rösta JA....


Skulle försöka mig på en "kunglig" vinkning!! Men den blev inget vidare... jag har ju inte " blått blod" i ådrorna, haha. Ja, där har Prins Daniel övat bra. Tyckte han skötte sig gallant under HELA dagen. Hoppas Victoria tar väl hand om  " våran" gosse!.
Visst kommer hon att gör det! Dom är ju sååå kära, så att dom knappt kan slita ögonen ifrån varandra. Men det kommer en vardag även för dom. Då får dom minnas allt det vackra som svenska folket gjort ENBART för DOM!

HELA dagen har ju varit underbar. Vet inte hur många gånger jag grät. Bara för att det var SÅ JÄVLA VACKERT. Bruden: Underbar fin klänning, krona, en underbar uppenbarelse, hela hon utstrålade glans. Prins Daniel ( Hej! Robert här!... ni vet boxer reklamen, han är så lik honom, HAHA).  Även han stilig, och vilket underbart TAL till sin brud. Inte ett ögatorrt kan jag lova. En elogé för att han inte använde "fusklapp". Det gjorde ju både Kungen och Olle.
LÄNGE LEVE KÄRLEKEN, HURRA ; HURRA


PS!
Natten till söndag så var tjuvarna tillbaka och hämtade upp hänget oxå, haha
Vilken tur vi hade låst in låne TV:n!
Än tycks den sista idioten inte vart född. Undrar om "dom" njuter av sin TV:e??? Ds

Puss och kram på ER! / Suss


Kommentarer
Postat av: AnnaE

Vilket folk!! Kunde dom inte tagit

det samtidigt?? Herregud!! Jaa det finns

folk till allt!! Men ni verkar ha

haft en mysig dag! Guud va fint!!



Kram//Anna

2010-06-24 @ 20:49:25
URL: http://AEsblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Susanne

Svar AnnaE

Ja, det var fräcka tjuvar. Vi fick faktiskt dagens ros i lokaltidningen. / Kram Suss

2010-06-25 @ 08:43:33
URL: http://sussifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0