Blivande bagare?....

Det blev lite jäktigt imorse när vi skulle fira Em på morgonen kl 6. Vi sjöng och hon fick pengar ( stor valör ) och parfym. Vet inte om våran sång uppskattades i arla morgon stund. Efter en stund så rörde sig täcket igen. Fram krypande sticker Eriks nuna fram. Han trodde väl att det brann någon stanns och att brand larmet gått ( syftar på oss andras sångstämmor. Sedan när detta var klart var det dax att alla begavsig till sina aktiviter, skynda,skynda.
Väl hemma på eftermiddagen igen så var tårtan klar att hugga tänderna i. Den var fin och smakade bra. Det fanns även negerbollar på bordet. Dom fixade Emelie och Alex igår kväll. När Alex kom hem igår sa han att han ville baka negebollar. Alex hade huvudansvaret för att pärlsockret kom på plats. Det kanske finns en bagare i denna killen,haha

Nu ikväll så städade jag på alltan. Torkade av och skurade. Tog fram lite grejer och planterade mina blomlådor. Det blev murgröna, citrongula och lila-blå pensér. Snyggt som attan. Bilder kommer sedan. Vill att det skall vara fint nu till Valborgsmässoafton.
Vad skall ni hitta på???


Så här fin blev tårtan. Orkideén fick Em avErik.


Dessa små godingar har Alex bakat. Är dom inte fiiinnaa. I skrivande stund finns det inte många kvar,haha

Puss och kram på ER! / Suss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0