Slit och släp, inget annat....

Då är det bäst att börja att bli lite effektiv!

Gårdagen ägnades åt att städa ur garaget. Herre gud! Varför kan inte karlar slänga saker på en gång??? Nej, allt skall sparas! Kan vara bra att ha! Kanske är det släktet släkt med " Hamstern"???.  Men efter ett "stort" lass till soptippen, så hittar och ser man arbetsbänken, det ni! Det är en markant skillnad nu.

Och idag gick Herr L lös på alltan taket. Det var ibehov av att bytas ut. Så nu är även det på soptippen (vila ifrid!!). Sedan har han målat lite grejer runt om, när taket ändå är borta. Sådana ställen som är svåra att komma åt. Har tänkt måla utsidan på alltan i år igen. Vi målade det förra året. Men eftersom alltan är vit blir den grå- daskig efter ett år.
 Jädrans grannar med sin pannor som bollmar ur rök och aska.....Iband kan man faktiskt undra vad den ena grannen eldar med? SUR ved??? Det är som Lutzendimman och stinker skit.. Man ser knappast handen framför sig.  Då är det bäst man plockat in sina ren tvättade kläder ifrån klästrecket.....


Denna kärran var "full" när Herr L drog iväg till tippen ( allså av "stuff" som skall slängas). Det var dax att göra sig av med gamla släktklenoder och bra ha grejer. Tala om för mig när "ett bra" ha till fälle infaller??



Nu skall första kofot greppet användas. Det gamla skall bort, det nya på...Man kan tro att det är bäst att springa för livet ( Kolla Em och efter kommer Alex,haha).


Här tar man i för " kung och fosterland". Tog kortet innefrån vardagsrummet. Det blev hemskt ljust när det gamla skitiga taket försvann...



Och nu är det borta......Inga skador skedde... Alla armar och ben i behåll.......FORTS.FÖLJER!

God natt till er, som inte är på semester. / Kram Suss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0