Tonnåringarnas laster....

Tonnåringar!!!!
Detta släktet kan man bli grå håriga på..
Skulle man be dom om något, så tittar dom på en som om man har bett dom hämta ner månen... Något som inte går. Detta skall då följas utav en harang av klagomål, typ! - Be någon annan. Jag gör ALLTID det, jag hinner inte, jag måste göra detta först....., varför, varför.Så kan det hålla på i det oändliga.
Men skulle det vara någon kompis som ringer. Ja, då kan dom vara färdiga på noll tid. Och inte hör man några klagomål då inte.
Sedan så tycks dom vara om ställda till nattvanor ( som nattdjur). Kan vara upp halva natten, inga problem. Men sedan på morgonen kan dom sova till 12 och längre om man inte öppnar dörren och skriker: -GÅ UPP NU, DET ÄR MIDDAG!!!  Kanske är dom stungna av tstseflugor ( trodde inte det fanns i Sverige..HAHA) 
Även i detta läget så hör man ett mummel i kudden: - Låt mig va, ja är trött!!
Smutstvätt!!
Här har man ett nytt kapitel. Tvättstuga tycks inte existera. Trots att duschen finns dörr i dörr. Skit tvätt som hänger över stolar och bord ( i bästa fall). Annars ligger det på golvet. Sedan om man vågar böja sig ner och gör en koll under sängen så ser man. Där finns tvätthögen, den som egentligen skall vara i tvättkorgen. Antagligen så väntar "dom" på att tvätten skall få ben och gå självmant ner till tvättstugan.
Sedan så kan man ge sig den på när man är glad över att man tvättat upp ALLT i korgen. DÅ KOMMER ETT NYTT LASS NER. Bara att börja ifrån början....
Telefonen, den tycks dom ha eget abonnemang på ( sin mobil kostar ju pengar att ringa ifrån). Ringer det så" piper" dom in i sina rumm. Måste ha världens" top secret" igaste samtal. Sedan kan det mumlas i evigheter. Sedan när detta samtal är över, så lägger dom bara telefonen där dom befinner sig. Så nästa gång telefonen ger ifrån sig en signal är det ingen som vet var den befinner sig..... Då får en annan springa runt och leta ( vi har 3 telefoner)och det är ganska irreterande. För naturligtvis har dom drabbats utav minnesförlust oxå. Vet ej var dom befann sig sist

Kanske är det detta vi föräldrar "betalar" tillbaka med när vi blir gamla o gaggiga.... haha
Det är då barnen för börja hålla ordning på sina föräldrar. Se till att man är hel och ren och har torr blöja...hahaha


It breaks my heart !!!!!!!!! The future!!!  The end of life.......

/ Suss

Kommentarer
Postat av: Icka

Haha jises.. Men sådär var inte jag, påstår min mamma. Frågar du pappa får du nog ett annat svar haha

2010-07-14 @ 18:23:59
URL: http://ijennikashuvud.blogspot.com
Postat av: susanne

Haha! Där kommer det åter in att männ är ett annat släkte...:)/ Kram Suss

2010-07-15 @ 00:46:56
URL: http://sussifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0