Fredags kväll......

En sådann feeling man får! Det känns skönt att arbetsveckan är över stökad. Nu väntar ro och stillhet detta vecko slut. Man kan behöva sådanna oxå. Arbets veckan kan faktiskt göra den ljushårige ännu ljusare. Det har varit mycket att stå i. Både på jobbet och hemma. Gör väl att nerverna sitter utan på skinnet och att man är  lite "lätt antändlig" vad det gäller dumma kommentarer och att man vill få saker gjorda......... Det skall väl bli bra med det oxå.
Idag skall jag göra en djup dykning i mina tomte lådor. Det är dax att damma av dom små röda nissarna.
Nu med åren så har ju tomtarna fått en större storlek. Dom små rackarna får ligga kvar i lådorna. Det blir väl arvegods en gång i tiden......dö humor!
Skulle kanske titta på finalen av IDOL eller kanske vara mer patriot och kolla på Nobelbanketten... Det är lite skoj att titta på kvinnfolkets gala klänningar. Det ger lite glamor feeling på fredags kvällen. Eller skall man kanske ge sig i kast med kommissarie MORSE. Det är en riktig gentelmann....
Nu får man nog börja att röra på sig.......
/ Kramiz på Er, SussTV rummet. Stakarna har varit nere i golvet några gånger. Dom små krypen ålar runt på fönsterbänken.... Det blir nog till att köpa nya nästa år!!


Kommentarer
Postat av: Icka

Tejpa fast stakarna med dubbelhäftandetejp, det har vi gjort. Det gör jag med blomkrukor, lampor och allt på fönsterbrädorna, annars har man det på golvet jämt.

2010-12-11 @ 10:44:25
URL: http://ijennikashuvud.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Hej! Det är bra här, ja det är lite pysslande nu innan jul. Är alla klappar inhandlade nu? Vad fint du har det i rummet. Trevlig helg! kram

2010-12-11 @ 11:32:11
URL: http://ullissite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0