GLAD MIDSOMMAR!...

Glad midsommar på ER!
Idag har då alla singel tjejer en häktisk dag. Det blir mycket att göra eller hur?
Först skall det då plockas 7 sorters ängsblommor, helst på morgonen ( och i tystnad, något som inte är lätt för kvinnor enligt männen, haha)  Och det är ju inte lätt att hitta så många blommor eftersom det är mitt i hö/gräs körar tid för bönderna. förhoppningsvis har bonnen lämnat någon mark orörd.
Sedan skall det rännas runt några brunnar baklänges ( man får hoppas man inte snubblar och bryter något ben). Man har ju inte ögon i nacken inte.
Sedan skall blommorna läggas under kudden. Tänk vad knöligt detta kommer att bli. Tycker synd åt alla med spindel och insekts fobi. Man har ju säkert lyckats få med sig någon liten mång bent vänn hem, haha.
Sedan skall man då göra sig vacker för att gå ut på dansen. Antingen runt stången eller på något "danshak". Spana, spana!! Hoppas ni inte kommer att få nackspärr. Har då inte kvällen varit lyckad, så är det till blomkvasten under kudden sista hoppet står! Får hoppas att ni drömmer sött.....


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!


Jag var ju på " BRYGGAN" igår kväll. Vi var några ifrån jobbet som skulle fira in semestern. Bryggan är ett trevligt ställe med fulla rättigheter precis vid stranden av Åsunden. Fulla är oxå rätta ordet fram emot små timmarna, haha.


Detta är vad jag åt! Fläskfilé med morotsztatsiki och bakpotatis. Super gott.


Rättsom det var när vi sitter där! så säger syster yster! Kolla där kommer! Där kommer Colin Nutley. Allas huvud vänds automatiskt ut mot strand promenaden. Och javisst! Där kommer han med fru Helena Bergström och barnen gåeende. Kan ju inte med att slänga mig fram och ta ett kort, så det får bli ett på hans rygg.
Känner ni till " Änglagårdsfilmerna" dom är inspelade här i trackterna. Och just nu håller dom på med en fortsättning till. Premiär juldagen.  SE DEN!  En annan av tjejerna hade sprungit på Rickard Wollf inne på ICA. Vilket metropol lilla Ulricehamn har blivit ( Gunther förra helgen).
Detta är utsikten ifrån våran plats på bryggan när vi kom. Visst är det vackert!!! Byggnaden längst ut på bryggan är vårat kallbadhus. Den innehåller även en resturang och en spa avdelning.


Detta samma ställe, fast betydligare senare. Man får riktigt en utomlands känsla när man sitter där. Men man får räkna bort kölden. Varmt på dagen, jädran kallt på kväll och natten. Satt ändå insvept i en filt. Men ägde inga fötter när jag kom hem, haha.
Hade ju alldeles FEL kläder för våra bredd grader. Och dessutom hade jag tagit av mig raggsockorna. Man skall vänta med att ta av sig långkalsingar och raggisar till efter midsommar, sanna mina ord. Nu blir jag väl säkert rejält förkyld oxå

Hej på Er och var försiktiga med sillen och nubben. Någon av dom kan vara dåliga och ställa till problem med magen, förståndet och balansen, haha


Puss och kram på ER! / Suss


Kommentarer
Postat av: AnnaE

Fasiken va fiint det e på bryggan!

2010-06-26 @ 11:02:05
URL: http://AEsblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Susanne

Svar AnnaE

Javisst är det. Det spelar ingen roll om det är på sommaren eller vintern. Vid jul är det super mysigt med alla julljusen i träden. / Kram suss

2010-06-26 @ 11:23:17
URL: http://sussifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0