Olyckor.......

Man säger ju " Att en olycka aldrig kommer ensam" och det stämmer ta med faan.
Min syster talade om att våran far har gått och ramlat ( detta sa hon igår) och att hon skulle följa med honom till akuten i Borås. Han kunde inte röra sig. Han är 71 år.Han hade missat föremålet han skulle sätta sig på, och slog o backen med en duns ( väger ca 100 kilo). så det blev en rejäl markkänning. Pappa har alltid varit en reslig karl på höga höjder( ca 1,93 lång). Men med åren har han krymt ihop. Men han upptar än idag en stor plats i ett rumm. Efter röntgen som inte visade att något var brutet, så sa dom att han troligen fått en blödning i hjärnan. Han var lite slapp på vänster sida. Detta är inget nytt. Han har haft stroke förr och dessutom är by-pas opererad.  Och lite annat smått o gott som kommer med åren. Så dom ville ha honom kvar. Min syster fick ta i ordentligt med att säga till honom att han måste vara kvar. Han ville inte (han är envis som en åsna, haha). När hon då trodde att allt var klart, så ringer min broder till henne och säger: -Jag är på väg in med morsan till akuten!!! Ja, då har hon svimmat och brutit armen i fallet( hon är 72 år). Så hur stor är sannolikheten att man har båda sina föräldrar på akuten samtidigt med en skada??? Man kan ju nästan tro att detta är skrivit av Stefan o Krister, haha. Men det är sant varenda ord.
Så just nu är morsan hemkommen med gipsad arm och farsan befinner sig på lassarett. Syster yster skall fixa så att hemtjänsten kommer och hjälper mamma en tid framöver. Ialla fall tills hon blir av med gipsett (6 v) och far i huset kommer hem.

Här hemma försöker jag få tag i vårdcentralen. Medicinen som Em fick för halsflussen hjälper inte. Hon har ondare idag, än i tisdags. Dessutom feber. Stackars tös.

Puss och kram på Er! / Suss

Kommentarer
Postat av: Anna

Nej men jösses. Vilken otur, man ska aldrig ropa hej förrän man är över ån, så gäller äen för mig idag. Hoppas päronen kryar på sig snabbt nu. Kram A

2010-04-22 @ 19:09:06
URL: http://annasadlib.blogspot.com/
Postat av: Susanne

Sv: Anna

Det är 3:dje gången hon bryter något( benskörhet), så hon har vanan inne, så att säga.Han mår bra efter omständigheterna. Är nog snart hemma igen. Hemtjänst och bostadsanpassning är under fortskridning. Ja, där kunde du åkt på en riktig blåsning, haha. /Kram Suss

2010-04-22 @ 23:43:55
Postat av: Maria

Amen gud vilken otur1 Hoppas allt går bra så de får komma hem igen.

Kram

2010-04-25 @ 13:25:17
URL: http://mariagladsax.blogg.se/
Postat av: Susanne

Sv: Maria

Pappsen på väg hem imorgon. Hemtjänsten ordnan, så nu känns det bättre. / Kram Suss

2010-04-26 @ 00:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0